Herken je dit?

De klik
‘’Je bent een leuke man, maar ik wil het hierbij laten’’, vertelt zij na afloop van jullie date. Vol lof praatte je over jouw interessante baan. Verre reizen. Wat ging er mis? Het gevoel van afwijzing maakt je onzeker, gestrest. Het dieptepunt van je zelfvertrouwen is bereikt. Je vermijdt zelfs contact met leuke vrouwen. En de liefde? Die is verder weg dan ooit.

Wat belemmert de klik voor single mannen?

 • Onduidelijkheid over welke vrouw er goed bij je past.
 • Onduidelijkheid over wat je zoekt in een relatie.
 • (Pijnlijke) stilte(s) laten vallen tijdens jullie date.
 • Verlegenheid
 • Typische ‘sollicitatievragen’ stellen.
 • Onbewust een flinke eisenlijst afvinken tijdens de date.
 • Onvoldoende dosis zelfvertrouwen.
 • Verbinding maken achterwege laten tijdens de date.
 • Angst voor afwijzing.

Het kan ook anders. Wil jij succesvolle ontmoetingen met een vrouw waar je een gelukkig leven mee opbouwt?

Advies
Ik nodig je graag uit voor mijn kosteloze ‘Vind je droomvrouwsessie’. Tijdens deze sessie geef ik je ten minste 3 waardevolle adviezen die je direct kunt toepassen. Je krijgt hierdoor meer vertrouwen dat ook jij die leuke vrouw kunt vinden. De waarde van de ‘Vind je droomvrouwsessie’ is € 147,00 en is voor jou nu helemaal kosteloos.

Wat is het resultaat voor jou?

 • Meer plezier met het daten, leuke vrouwen ontmoeten, zekerder worden in het daten.
 • Positieve reacties van potentiële droomvrouwen. Jouw zelfvertrouwen groeit daardoor.
 • Meerdere dates met de vrouw die bij je past, waardoor je je blij voelt.

Wij-gevoel
Ooit zei een leuke vrouw na afloop van een date ‘’je bent een leuke man om samen appeltaart mee te bakken’’. Ik wilde succesvolle dates en verslond talloze boeken over relaties. Ik schakelde een coach in. Met resultaat. Ik ben Marc, toegepaste psycholoog en relatie-expert! Bijdragen aan het geluk van anderen vind ik een enorm voorrecht. Uit ervaring weet ik, dat het ‘Wij-gevoel’ met een partner jouw leven verrijkt. Dat gevoel gun ik jou ook.

Wil jij een vrouw waar je een gelukkig leven mee opbouwt? Dat kan en ik vertel je hoe.