Wil jij effectiever daten? Ben jij klaar met goedbedoelde huis-, tuin- en keukentips?

 In Uncategorized

Je bent een introverte mannelijke veertiger. Succesvol op vele fronten, maar alleen die leuke vrouw laat nog op zich wachten. Een enkele keer heb je een date via internet, maar een vervolg blijft vaak uit. Zeker als jij wel een klik ervaart, is dat jammer. Je kunt natuurlijk op dezelfde wijze doorgaan met daten, maar dan zal je ook dezelfde resultaten krijgen.

Huis-, tuin- en keukentips 
Je baalt ervan om steeds weer alleen naar een verjaardag te gaan, terwijl iedereen daar samen is. Naast je verwoede pogingen op datingsites, krijg je op verjaardagen goedbedoelde adviezen van familie of vrienden. Juist ja, adviezen om die leuke vrouw aan de haak te slaan. Natuurlijk, familie en vrienden hebben het beste met je voor. Het is fijn dat zij met je meedenken. Maar, als het zo makkelijk was en al die goedbedoelde huis-, tuin- en keukentips echt zouden werken, waarom heb je Mrs. Right dan nog niet gevonden? Er is meer voor nodig om jouw ‘droomvrouw’ te vinden.

Hieronder vind je 5 belangrijke punten waar single mannen tegenaan lopen: 

  1. Je hebt geen idee welke vrouw er bij je past en daardoor schiet je met hagel.
  2. Je hebt gebrek aan zelfvertrouwen, waardoor je jezelf onvoldoende durft te uiten en voor jezelf opkomt.
  3. Je hebt geen idee hoe je jezelf optimaal kunt presenteren tijdens een date.
  4. Je bent al lange tijd actief op datingsites, maar krijgt nauwelijks reacties.
  5. Jouw dates zijn voornamelijk eenmalig, terwijl jij een tweede-, derde date en uiteindelijk een duurzame relatie wilt.

Een andere aanpak kan ervoor zorgen dat je na 2 maanden helemaal niet meer bezig bent met daten, omdat je dan met die leuke partner een relatie aan het opbouwen bent. En samen op die verjaardag verschijnt!

Kennismaking

Ik nodig je graag uit voor mijn kosteloze ‘Vind je droomvrouwsessie’. Tijdens deze sessie geef ik je ten minste drie waardevolle adviezen die je direct kunt toepassen. Je krijgt hierdoor meer vertrouwen dat ook jij die leuke vrouw kunt vinden. De waarde van de ‘Vind je droomvrouwsessie’ is € 147,00 en is voor jou nu helemaal kosteloos.

Maak nu een afspraak via: https://www.vindjedroomvrouw.nl/zo-help-ik-je/

 

 

 

Leave a Comment