‘VIND JE DROOMVROUW’ WANDELING

 In Uncategorized

Ben jij een single man met fijne vrienden, uitdagend werk en mis je de liefde van je leven? Contact maken met een leuke vrouw, vind je lastig. Jouw single status heb je wel gezien. Je vindt het tijd voor die leuke vrouw. Alleen: hoe vind je haar?

Ontdek welke stappen je moet zetten om jouw droomvrouw te vinden.

Advies

Ik nodig je graag uit voor mijn kosteloze ‘Vind je droomvrouw’ wandeling. Tijdens deze inspirerende wandeling geef ik je ten minste 3 waardevolle adviezen die je direct kunt toepassen. Je krijgt hierdoor meer vertrouwen dat ook jij die leuke vrouw kunt vinden. De waarde van de ‘Vind je droomvrouw’ wandeling’ is € 47,00 en is voor jou nu helemaal kosteloos.

Wat is het resultaat voor jou?

  • Meer plezier met het daten, leuke vrouwen ontmoeten en zekerder worden in het daten.
  • Positieve reacties van potentiële droomvrouwen. Jouw zelfvertrouwen groeit daardoor.
  • Meerdere dates met de vrouw die bij je past, waardoor je je blij voelt.

Aantal deelnemers, locatie en duur wandeling

Er is plaats voor maximaal 4 deelnemers. We maken kennis bij de boerderij in het prachtige duingebied Meijendel (www.meyendel.nl) te Wassenaar. Vanaf de boerderij wandelen we zo’n anderhalf uur, waar we afsluiten met een drankje (voor eigen rekening).

Wij-gevoel

Ooit zei een leuke vrouw na afloop van een date ‘’je bent een leuke man om samen appeltaart mee te bakken’’. Ik wilde succesvolle dates en verslond talloze boeken over relaties. Ik schakelde een coach in. Met resultaat. Ik ben Marc, toegepast psycholoog en relatie-expert! Bijdragen aan het geluk van anderen vind ik een enorm voorrecht. Uit ervaring weet ik, dat het ‘Wij-gevoel’ met een partner jouw leven verrijkt. Dat gevoel gun ik jou ook.

Wil jij inspiratie om jouw droomvrouw te vinden?

Dus serieus investeren in jezelf en toekomst? Meld je dan direct aan via telefoon 06-42 43 33 62 of via email: marc@vindjedroomvrouw.nl

Leave a Comment