Over Marc de Walle

Mijn naam is Marc de Walle en ik help jou als single man jouw droomvrouw te vinden. Ook ik ben ervan overtuigd dat jouw leven verrijkt wordt met de vrouw die bij je past. Een vrouw die jou echt man laat zijn. Een vrouw die jou erkent en waardeert. Een vrouw die jou in je waarde laat om wie je bent. Zij gunt je vrijheid, zodat jij de dingen kunt doen, waar je blij van wordt. Ik geloof dat een gelijkwaardige liefdesrelatie jou laat groeien.

marc-de-walle

 

Wat leer ik jou?

Ik leer je hoe je met meer plezier kunt daten, leuke vrouw kunt ontmoeten en hoe je zekerder wordt in het daten. Je krijgt meer vertrouwen dat ook jij die leuke vrouw kunt vinden. Je leert hoe je met kleine stappen positieve reacties kunt krijgen van potentiële droomvrouwen. Dit geeft je focus, rust en een blij gevoel. Je gelooft dat die fijne relatie ook voor jou is weggelegd.

Waarom kan ik jou helpen?

Zelf vond ik mijn droomvrouw na de nodige geslaagde en minder geslaagde dates. Ik ben ervaringsdeskundige, maar nog veel meer. Tijdens mijn studie HBO Toegepaste psychologie heb ik mij gespecialiseerd in dating en het vinden van een partner. Ik was actief binnen de relatiebemiddeling, waar ik het vertrouwen won van klanten. Mijn kracht ligt in het creëren van een veilige sfeer, zodat jij je vrij voelt om je verhaal te doen. Je voelt je gehoord, gezien en bovenal begrepen. Met empathie, rust en zonder oordeel luister ik naar jouw verhaal. Jouw wensen en behoeften zijn het uitgangspunt van mijn diensten. Ik word er blij van, om jou te helpen met de reis die naar jouw droomvrouw leidt. Uit ervaring weet ik, dat het ‘Wij-gevoel’ met een lieve partner jouw leven verrijkt.

Ik gun het jou

Jij kunt jouw droomvrouw vinden, het is mij ook gelukt. Ik gun jou een lieve partner waar je een gelukkige relatie mee kunt opbouwen. Voor nu, morgen en de rest van je leven!