Over Marc de Walle

Mijn naam is Marc de Walle en ik help jou als single man jouw droomvrouw te vinden. Ook ik ben ervan overtuigd dat jouw leven verrijkt wordt met de vrouw die bij je past. Een vrouw die jou echt man laat zijn. Een vrouw die jou erkent en waardeert. Een vrouw die jou in je waarde laat om wie je bent. Zij gunt je vrijheid, zodat jij de dingen kunt doen, waar je blij van wordt. Ik geloof dat een gelijkwaardige liefdesrelatie jou laat groeien.

marc-13.6.19_43

 

Waar help ik je mee?

Om te beginnen hoe je met meer plezier kunt daten. Want daar begint natuurlijk alles mee. Iemand die daar plezier in heeft staat in de eerste ontmoeting al met 1-0 voor.

Ik ga met je werken aan een stuk zelfvertrouwen. Met mijn plan van aanpak leer je hoe jij sterker in je schoenen komt te staan. Dat helpt je met sprongen vooruit, zowel met je profilering als in de ontmoetingen die je al heel snel zult gaan ervaren.

Ik leer je hoe je met kleine stappen al veel effect kunt hebben. Hoe je in een mum van tijd reacties gaat ontvangen waar je een warm gevoel van krijgt. Je zult er steeds meer van overtuigd raken dat die fijne relatie ook voor jou is weggelegd.

Waarom kan ik jou helpen?

Voordat ik zelf mijn droomvrouw vond heb ik eerst heel wat minder geslaagde dates moeten doorstaan. Ja, je kunt gerust stellen dat ik ervaringsdeskundige ben. Tijdens mijn studie Toegepaste psychologie raakte ik gefascineerd door dating en relatie bemiddeling. Het werd toen mijn favoriete specialisatie.

Ik ontdekte onder meer dat het creëren van een veilige sfeer één van de belangrijkste aspecten is. Daarmee maak je de weg vrij naar meer. Wie zich gehoord, gezien en bovenal begrepen voelt, zal sneller een dieper contact aan willen gaan.

Jouw wensen en behoeften vormen nu het uitgangspunt voor mijn dienstverlening. Verwacht van mij geen kort-door-de-bocht-trukendozen. Ik ga echt, oprecht en uiterst professioneel met je aan de slag. Daarbij wil ik maar één ding: dat jij er in slaagt je droomvrouw te vinden.