VAN DROOMAUTO NAAR DROOMVROUW

 In Uncategorized

“Ik vind je een leuke man, maar ik voel het niet”, vertelt zij zonder blikken of blozen, terwijl haar zwarte Citroën DS5 op de achtergrond lonkt. Abrupt maakt ze een einde aan jullie veelbelovende date. Haar woorden laten je hart kloppen in je keel. Je slikt even en probeert de afwijzing sportief op te pakken. Ook al doe je nog zo je best, je baalt flink.

Leer welke stappen je moet zetten om je ‘droomvrouw’ te vinden.

ADVIES

Wil jij die ‘droomvrouw’ naast je, in je eigen bolide? Dat kan en ik vertel je hoe. Kom op vrijdag 30 augustus 2019 naar het Vind Je Droomvrouw event in het Louwman museum. Tijdens dit gave event krijg jij als single 40+ man waardevolle adviezen die je direct kunt toepassen. Je krijgt hierdoor meer vertrouwen dat ook jij die leuke vrouw kunt vinden.

WAT IS HET RESULTAAT VOOR JOU?

  • Meer plezier in het daten, leuke vrouwen ontmoeten en zekerder worden in het daten.
  • Positieve reacties van potentiële ‘droomvrouwen’. Jouw zelfvertrouwen gaat daardoor met sprongen vooruit.
  • Meerdere dates met de vrouw die bij je past, waardoor je blijdschap voelt.

OVER DE ORGANISATOR MARC DE WALLE

Ooit zei een leuke vrouw na afloop van een date: “je bent een leuke man om samen appeltaart mee te bakken’’. Daar zat ik natuurlijk niet op te wachten. Ik wilde geslaagde dates en verslond talloze boeken over relaties. Ik schakelde een coach in. Met resultaat. Bijdragen aan het geluk van singles vind ik een enorm voorrecht. Uit eigen ervaring weet ik, dat het WIJ-gevoel met een partner jouw leven verrijkt. Dat gevoel gun ik jou ook.

HET PROGRAMMA

  • 10.45 – 11.00 uur: Ontvangst bij de entree van het Louwman museum. 
  • 11.00 – 12.30 uur: Bezoek Louwman museum
  • 12.30 – 13.00 uur Afsluitend drankje of kop koffie/thee met lekkernij & ‘droomvrouw-advies’

VOOR WIE IS HET?

Dit event is gericht op single, hoger opgeleide 40+ mannen.

INVESTERING

Het Vind je droomvrouw event met bezoek aan het Louwman museum, waardevol advies en afsluitend drankje met lekkernij, bied ik aan voor slechts € 25,00 per persoon (inclusief BTW). Dit bedrag is exclusief de entree van € 16,00 voor het Louwman museum. Met een Museumkaart heb je vrij toegang tot het museum.

AANMELDEN  

Wil jij genieten van unieke ‘dreamcars’ en wil jij advies hoe je jouw ‘droomvrouw’ kunt vinden? Meld je dan nu aan via mail op: marc@vindjedroomvrouw.nl

Er zijn 6 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Vol is vol.

Zodra je betaald hebt is jouw plek gereserveerd.

ANNULEREN

Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voorafgaande aan het event. Mensen die zich afmelden vanaf één week tot 48 uur voorafgaande aan het event, zijn € 7,95 verschuldigd. Mensen die zich afmelden binnen 48 uur voorafgaande aan het event, zijn de volledige kosten verschuldigd, in verband met gemaakte kosten.

Leave a Comment