Snel afspreken of eerst nog even berichtjes sturen?

 In Uncategorized

Jack kan zijn geluk niet op. Hij heeft via een datingsite contact met een vrouw met mooie donkere krullen. Dagelijks sturen ze elkaar uitnodigende en tot de verbeelding sprekende berichten. Jack geniet van dit veilige mailcontact. Zo leren ze elkaar alvast beter kennen, zonder dat hij zichzelf al hoeft bloot te geven.

Op deze manier lijken ze elkaar al jaren te kennen. Jack kan er niet omheen, hij voelt al vlinders in zijn buik! Wat kan er nu nog misgaan, denkt Jack. Na zes weken mailcontact is zijn enthousiasme niet meer te stoppen. Ze ontmoeten elkaar live. Zou Jack die vlinders nog voelen bij hun ontmoeting?

Ontmoeten

Als je elkaar via een datingsite leert kennen, is het aanlokkelijk om oeverloos te blijven mailen. Het is veilig. Je hoeft nog niet zichtbaar te zijn en toch leer je elkaar langzaam kennen. Vooral voor introverten kan dat een aantrekkelijke mogelijkheid zijn. Er is echter een valkuil.

Naarmate je langer met elkaar mailt, creëer je onbewust een droombeeld van haar in je hoofd, dat vaak niet overeenkomt met de werkelijkheid. Dat jij al vlinders in je buik voelt door jullie mailcontact, wil nog niet zeggen dat die vlinders ook fladderen tijdens een ontmoeting. Blijven de vlinders weg, dan valt jouw virtuele droombeeld in duigen.

TIP: wanneer je elkaar via een datingsite leert kennen, spreek dan op korte termijn af voor een live ontmoeting. Stuur maximaal twee à drie korte berichten over en weer, voordat jullie afspreken.

Waarom snel afspreken?

Je leert elkaar pas echt kennen tijdens een ontmoeting. Internet filtert namelijk belangrijke lichaamstaal, zoals: haar stem, oogopslag, haar lach en hoe zij reageert op jou en onverwachte situaties. Juist die non-verbale gedragingen bepalen in belangrijke mate of je iemand aantrekkelijk vindt.

Resultaat

Zodra je elkaar ontmoet, kun je elkaar in de ogen kijken en krijg je een gevoel of zij je aanspreekt. En andersom. Doordat je elkaars lichaamstaal ziet, ontstaat er een completer beeld. Je voorkomt dat je een droombeeld van haar schetst, wat vaak niet realistisch is.

TIP: vraag je tijdens een ontmoeting af, wat jij van haar vindt, in plaats van wat zij van jou vindt.

Kennismaken?

Wil jij jouw ‘droomvrouw’ vinden? Wil je leren hoe je met kleine stappen al groots effect kunt hebben? Ik nodig je graag uit voor mijn ‘Vind je droomvrouwsessie’. Tijdens deze sessie geef ik je waardevolle adviezen die je direct kunt toepassen. De waarde van de ‘Vind je droomvrouwsessie’ is € 147,00 en is voor jou nu helemaal kosteloos.

Je krijgt hierdoor direct meer vertrouwen dat ook jij die leuke vrouw kunt vinden. Enthousiast?

Maak nu een afspraak via: https://www.vindjedroomvrouw.nl/zo-help-ik-je/

 

Leave a Comment