Ben jij een single man? Wandel mee op 15 juni 2019 en doe inspiratie op tijdens de Vind je droomvrouw​ wandeling in het prachtige duingebied Meyendel

 In Uncategorized

”Je bent een leuke man om samen appeltaart mee te bakken”, vertelt zij na afloop van jullie date. Vol lof praatte je over jouw interessante baan. Verre reizen. Wat ging er mis? Het gevoel van afwijzing maakt je onzeker, gestrest. Het dieptepunt van je zelfvertrouwen is bereikt. Je vermijdt zelfs contact met leuke vrouwen. En de liefde? Die is verder weg dan ooit. Herken je dit?

Ontdek welke stappen je moet zetten om jouw ‘droomvrouw’ te vinden

Vind je ‘droomvrouw’ wandeling

Ik nodig je graag uit voor mijn ‘Vind je droomvrouw’ wandeling op zaterdag 15 juni 2019 om 10.30 uur. Tijdens deze inspirerende wandeling geef ik je ten minste 3 waardevolle adviezen die je direct kunt toepassen. Je krijgt hierdoor meer vertrouwen dat ook jij die leuke vrouw kunt vinden. De waarde van de ‘Vind je droomvrouw’ wandeling’ is € 45,00 en is voor jou nu helemaal kosteloos.

Wat is het resultaat voor jou?

  • Meer plezier met het daten, leuke vrouwen ontmoeten en zekerder worden in het daten.
  • Positieve reacties van potentiële ‘droomvrouwen’. Jouw zelfvertrouwen groeit daardoor.
  • Meerdere dates met de vrouw die bij je past, waardoor je je blij voelt.
  • Je krijgt het vertrouwen dat die fijne relatie ook voor jou is weggelegd.
  • Direct toepasbare adviezen die je al snel dichterbij jouw ‘droomvrouw’ brengen.

Locatie en duur wandeling

Om 10.15 uur maken we kennis bij de boerderij Meyendel in het prachtige duingebied te Wassenaar. Vanaf de boerderij wandelen we zo’n anderhalf uur, waar we afsluiten met een drankje (voor eigen rekening).

Wil jij inspiratie om jouw ‘droomvrouw’ te vinden?

Meld je dan direct hier aan.

Leave a Comment