★★★★★

“Ik heb Marc twee keer ontmoet en hem leren kennen als een zeer betrokken persoon en een goede luisteraar. Marc stelt goede vragen die je tot nadenken zetten en je motiveren te zoeken naar de antwoorden die werkelijk bij jou passen.

Ik heb de overtuiging dat hij doelgericht en gepassioneerd te werk gaat om samen het gewenste resultaat te bereiken. Marc is een doorzetter en heeft kennis van zaken, kortom; een aanrader op het gebied van persoonlijke coaching!”

– Pierre

★★★★★

“Ik heb de gesprekken met jou als prettig en open ervaren. Het heeft mij een andere kijk op internet dating gegeven. Ik weet wel dat ik het heel moeilijk vind om continue afgewezen te worden. Er zullen net als ik mensen zijn die je eerst persoonlijk moet leren kennen voordat je er een klik mee hebt. Vandaar al mijn afwijzingen.

Ik raad jou bedrijf zeker aan.”

–  Richard van Rijn

★★★★★

“Ik heb Marc leren kennen als iemand die rustig en weloverwogen met zijn doelen aan de slag gaat en daarbij zijn eigen grenzen uitdaagt. Ik raad hem zeker aan als coach en begeleider omdat hij diezelfde rust en zorgvuldigheid inzet om jouw doelen te bereiken. In een gesprek heeft hij oprechte aandacht voor zijn gesprekspartner en altijd een open en positieve insteek. Hij denkt actief in mogelijkheden die hij vervolgens ook ten uitvoer brengt.”

–  Agnes